Розробка та впровадження онлайн курсів з англійської мови на платформі edX для студентів медичних ВНЗ - Вілер, Ганна Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Через карантин та неможливість відвідувати заняття з поважних причин, з'являється негайна потреба у розширенні та опануванні можливостей, які надає дистанційне навчання. Саме таку ситуацію ми можемо спостерігати зараз. Електронна освіта - це навчання з використанням електронних технологій для доступу до навчальних програм поза межами аудиторії. У більшості випадків мається на увазі курс, програма або освітній ступень, що надаються повністю онлайн.
Keywords: онлайн курс; електронна освіта; дистанційне навчання; платформа edX; інтерфейс; карантин