Стан опромінення населення від природних джерел радіації - Куцак, Алла Валеріївна (My University, 2023)
Мета роботи – оцінити рівні опромінення населення Запорізької області за рахунок природних джерел та запропонувати заходи щодо зменшення опромінення населення від природних джерел випромінювання.
Keywords: природна радіоактивність; опромінення населення за рахунок природних джерел випромінювання; радіаційна безпека населення