Роль гормонів у регуляції процесів психічного, фізичного розвитку, лінійного росту тіла - Закарлюка, С. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: Провести огляд сучасних даних щодо ролі гормональної регуляції у психічному, фізичному розвитку та лінійному рості тіла людини на основі аналізу фізіологічних механізмів та особливостей дії ключових гормонів.
Keywords: тези доповідей