Інформативність визначення обсягу вторинного внутрішньошлуночкового крововиливу у верифікації короткострокового прогнозу виходу гострого періоду мозкового геморагічного півкульового інсульту на тлі консервативної терапії - Кузнєцов, Антон Анатолійович (Запорізька медична академія післядипломної освіти, 2020)
Вступ. У численних дослідженнях доведено, що вторинний внутрішньошлуночковий крововилив (ВВШК) виступає незалежним фактором ризику несприятливих варіантів перебігу та виходу гострого періоду мозкового геморагічного півкульового інсульту (МГПІ).
Keywords: тези