Дослідження циркадних ритмів показників згортаючої системи крові у хворих на ішемічну хворобу серця - Остапенко, Андрій Олексійович; Воронцова, Лоліта Леонідівна; Коваленко, Вікторія Анатоліївна (Харків : НФаУ, 2024)
Мета. Метою дослідження було визначення фізіологічних особливостей хронобіологічних характеристик показників гемостазу у хворих з ІХС в умовах стаціонару.