Розробка складу сонцезахисного крему з нанокристалічним діоксидом церію - Тихонова, С. О.; Котович, Л. І.; Ковальова, О. О.; Тихонова, С. A.; Котович, Л. И.; Ковальова, О. А; Tikhonova, S. O.; Kotovych, L. I.; Kovaleva, O. O. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
На основі результатів фізичних і фізико-хімічних досліджень розроблено склад сонцезахисного крему з нанокристалічним діоксидом церію та визначено показники його якості. На основании результатов физических и физико-химических исследований разработан состав солнцезащитного крема с нанокристаллическим церием и определены показатели его качества. Based on the physical, chemical studies of the composition sunscreen with nanocrystalline cerium was developed and indicators of its quality were identified.
Разработка состава солнцезащитного крема с нанокристаллическим диоксидом церия
Development of sunscreen with nanocrystalline cerium dioxide
Keywords: розробка складу; сонцезахисний крем; УФ-фільтр; показники якості; разработка состава; солнцезащитный крем; УФ-фильтр; показатели качества; development of composition; sunscreen; UV filter; quality