Алгоритм діяльності сімейного лікаря при основних захворюваннях серцево-судинної системи. Ведення хворих з синдромом анемії в амбулаторних умовах - Михайловська, Наталія Сергіївна; Олійник, Тетяна Вікторівна; Міняйленко, Любов Євгеніївна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У навчально-методичному посібнику наведено алгоритми діяльності сімейного лікаря при основних захворюваннях серцево-судинної системи системи та анемічному синдромі. Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», напряму 1201 «Медицина», спеціальність 7.12010001 «Лікувальна справа», 7.12010002 «Педіатрія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу 1,2 медичного факультетів під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.