Застосування засобів фізичної терапії у відновлені верхньої кінцівки - Перегінець, М. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження – обґрунтувати особливості фізичної терапії при травматичному ушкоджені верхньої кінцівки.
Keywords: тези доповідей