Валідація методики стандартизації допоміжної речовини натрію хлориду в очних краплях Ангіолін - Акопян, Ріма Романосівна; Борсук, Сергій Олександрович; Німенко, Ганна Романівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Валідація методики стандартизації допоміжної речовини натрію хлориду в очних краплях ангіолін.
Keywords: тези доповідей