Фітотерапія в кардіології - Корнієвський, Юрій Іванович; Крайдашенко, Олег Вікторович; Красько, Микола Петрович; Богуславська, Наталія Юріївна; Корнієвська, Валентина Григорівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Cтруктура посібника «Фітотерапія в кардіології» представлена розділами: Передмова. Розділ I. Основні принципи фітотерапії. Розділ II. Біологічно активні сполуки рослин. Розділ III. Фармакогностична характеристика основних лікарських рослин, які використовуються при серцево-судинних захворюваннях. Розділ IV. Виготовлення лікарських форм у домашніх умовах. Розділ V. Фітотерапія при хворобах серця і системи кровообігу; Розділ VI. Лікувальне харчування при серцево-судинних захворюваннях. Література. Алфавітний покажчик українських наукових назв лікарських рослин. Алфавітний покажчик латинських назв лікарських рослин. Зміст. Посібник «Фітотерапія в кардіології» авторів Ю.І. Корнієвського, О.В. Крайдашенко, М.П. Красько, Н.Ю. Богуславської, В.Г. Корнієвської рекомендовано як додатковий матеріал для самостійної роботи або факультативного навчання до розділу програми «Немедикаментозні методи лікування», а також використання під час тематичного удосконалення лікарів загальної практики сімейної медицини.