Пропедевтика внутрішніх хвороб (за професійним спрямуванням). Модуль 2 - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів 3-4 курсу складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Пропедевтика внутрішніх хвороб (за професійним спрямуванням)», спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія». Навчально-методичний посібник має на меті допомогти студентам краще засвоїти матеріал під час самостійної роботи, підготуватися до практичних занять, підсумкового модульного контролю та може бути використаний у навчальному процесі при вивченні дисципліни «Пропедевтика внутрішніх хвороб (за професійним спрямуванням)».