Методи променевої діагностики : навч. посіб. - Туманська, Наталя Валеріївна; Барська, Катерина Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У навчальному посібнику представлені історія розвитку сучасних методів променевої діагностики, фізичні основи кожного з методів променевої діагностики, принципи отримання зображення при всіх методах променевого дослідження, показання до застосування різних методів візуалізації, методики променевого дослідження різних органів і систем. В кінці кожного розділу пропонуються тестові та контрольні питання. Цей навчальний посібник призначений для студентів медичних ВНЗів.