Фармацевтична технологія : навч. посіб.до семінар. занять асистентів фармацевтів на курсах тематичного удосконалення «Актуальні питання фармацевтичної діяльності» - Малюгіна, Олена Олександрівна; Смойловська, Галина Павлівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія» розроблений для підготовки до семінарських занять асистентів фармацевтів спеціальності «Фармація» на курсах тематичного удосконалення «Актуальні питання фармацевтичної діяльності». Навчальний посібник містить інформацію щодо фармако-технологічних аспектів виготовлення твердих лікарських форм та лікарських форм з рідким дисперсійним середовищем, а також аспектів фармацевтичної взаємодії під час екстемпорального виготовлення, зберігання та застосування лікарських препаратів.
Keywords: фармацевтична технологія