Новий освітній стандарт: мультимедійні технології у викладанні гістології згідно з кредитно-модульною системою - Сирцов, Вадим Кирилович; Федосєєва, Олена Станіславівна; Євтушенко, Валентина Михайлівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
Вживання мультимедійних комп’ютерних програм є однією з форм інтенсифікації учбового процесу з гістології, яка надає студентам велику допомогу в самостійній підготовці до практичних занять, і, особливо, при підготовці до модулів. Применение мультимедийных компьютерных программ является одной из форм интенсификации учебного процесса по гистологии, которая оказывает студентам большую помощь в самостоятельной подготовке к практическим занятиям, и, особенно, при подготовке к модулям. Application of the multimedia computer programs is to one of forms of intensification of educational process on histology which renders to the students a large help in independent prеparation to practical employments, and, especially, at preparation to the modules.
Keywords: матеріали конференцій; мультимедійні технології; гістологія; мультимедийные технологии; гистология; multimedia technologies; histology