Місце фармацевтичної технології у підготовці фармацевта-організатора на етапі вторинної спеціалізації - Малюгіна, Олена Олександрівна (Cuiavian University in Wloclawek, 2024)
Дисципліна «Фармацевтична технологія» займає одне з найважливіших місць під час вторинної спеціалізації «Організація і управління фармацією» та у провадженні діяльності фармацевта-організатора, охоплює знання та навички з багатьох профільних предметів, дозволяє систематизувати отриманні знання для подальшого використання у професійної діяльності і викликає значну зацікавленість слухачів
Keywords: фармацевтична технологія; фармацевти; фармацевти-організатор; вторинна спеціалізація