Природно-осередкові захворювання: регіональні особливості та профілактика - Саналатій, М. Т. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження: проаналізувати регіональні особливості поширення природно-осередкових захворювань в Україні, зокрема лістеріозу, опісторхозу, кліщового енцефаліту та гарячки Західного Нілу, і визначити ключові заходи профілактики.
Keywords: тези доповідей