Тестові завдання "Крок-2" з гематології - Доценко, Сергій Якович; Самура, Борис Борисович; Рекалов, Дмитро Геннадійович (My University, 2019)
Збірка тестових завдань "Тестові завдання КРОК-2 з гематології" - для підготовки до практичних занять з дисципліни “Внутрішня медицина” студентам 6-го курсу медичного факультету, які навчаються за спеціальністю “Лікувальна справа” та “Педіатрія”
Keywords: гематологія; тестові завдання