Дистанційна медицина : майбутнє починається сьогодні - Желябіна, Ірина Анатоліївна (My University, 2016)
Рекомендаційний список містить статті з періодичних видань, монографії, електронні ресурси та інші види видань бібліотеки нашого університету. В списку зібрана література з 2011 до 2016 р.
Keywords: телемедицина; дистанційна медицина