Комплексна оцінка підготовленості в системі професійно-прикладної фізичної підготовки студенток медичних ВНЗ - Дорошенко, Едуард Юрійович; Сазанова, Інна Олексіївна (Запоріжжя : ЗНТУ, 2017)
Мета: визначення специфіки професійної діяльності студентів, майбутніх працівників медичного профілю, яка безпосередньо пов’язана зі станом фізичного здоров’я та фізичної підготовленості.
Keywords: тези доповідей