Рівень лактоферину як індикатор уреазної активностІ H. pylori у дітей - Савченко, Дар'я Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета. Дослідити можливий взаємозв’язок між уреазною активністю H.pylori та рівнем лактоферину у сироватці крові дітей із захворюваннями верхніх відділів шлунково-кишкового тракту.
Keywords: тези доповідей