Змішана форма навчання як інноваційний підхід до вивчення іноземної мови в медичних вишах - Рупчєва, Д. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: проаналізувати ефективність змішаної форми навчання як інноваційного підходу до вивчення іноземної мови в медичних ЗВО на прикладі анкетування студентів.
Keywords: тези доповідей