Госпітальна педіатрія. Диференційна діагностика найбільш поширених захворювань органів травлення у дітей. Невідкладна допомога при основних невідкладних станах - Леженко, Геннадій Олександрович; Резніченко, Юрій Григорович; Компанієць, Володимир Михайлович; Гиря, Олена Максимівна; Пашкова, Олена Єгорівна; Гладун, Катерина Валеріївна; Лебединець, Олександра Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Методичні розробки до практичних занять зі студентами VІ курсу медичного факультету «Госпітальна педіатрія». Змістовий модуль 3 „Диференційна діагностика найбільш поширених захворювань органів травлення у дітей. Невідкладна допомога при основних невідкладних станах” складено у відповідності з „Освітньо-професійною програмою вищої освіти” за професійним спрямуванням „Медицина”, затвердженою Міністерствами освіти та охорони здоров’я України. При розробці матеріалів використано багаторічний досвід кафедри госпітальної педіатрії Запорізького державного медичного університету та рекомендації опорної кафедри педіатрії (госпітальної педіатрії Національного медичного університету).