Технологічний базис інформаційно-освітнього комплексу медичного університету (ЗДМУ) - Рижов, Олексій Анатолійович; Іванькова, Наталя Анатоліївна; Бурлака, Богдан Сергійович; Андросов, Олексій Іванович (Київ : ІІТЗН НАПН України, 2020)
Доступність хмарних сервісів різних провайдерів дозволяє підняти на новий рівень організацію ІТ забезпечення навчального процесу в медичному університеті. В Запорізькому державному медичному університеті (ЗДМУ) з 2012 року використовується платформа MS SharePoint для організації інтерактивної взаємодії зі студентами, а у 2016 році було реалізовано перехід на хмарну платформу MS Office 365, стека сервісів якої надає широкі можливості інтеграції програмного забезпечення та контенту, що забезпечує навчальний процес. Об’єднання наземних та хмарних технологічних ресурсів створюють нову реальність з новою якістю, а саме, інформаційно-освітній комплекс (ІОК) для забезпечення системи медичної освіти в університеті.
Keywords: тези