Теорія і методика фізичного виховання. Тема 10. Гнучкість й особливості методики її розвитку : [метод. рек. для практ. занять] - Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Ляхова, Інна Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Методичні рекомендації призначені для студентів, які навчаються за спеціальністю 227 "Фізична терапія, ерготерапія" ЗВО МОЗ України. Містять базові питання стосовно особливостей методики розвитку гнучкості, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни "Теорія і методика фізичного виховання".