Методи навчання при вивченні англійської мови - Мирошниченко, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Всі сфери життя у сучасному світі потребують знання англійської мови. Швидкоплинність часу вимагає від нас вміння навчати англійській мові у більш короткі терміни та досягаючи більшого результату. Це можливо домогтися шляхом вибору доцільних методів навчання мові.
Keywords: методи викладання