Історичні передумови розвитку профілактико-реабілітаційного напряму у системі охороні здоров'я людини - Іваненко, Л. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження – огляд історичних передумов розвитку профілактико-реабілітаційного напряму у системі охорони здоров’я людини.
Keywords: тези доповідей