Правове регулювання судово-медичної експертизи - Ростовська, Т. В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета: з’ясувати особливості правового регулювання та судово-медичної оцінки надання медичної допомоги в Україні.
Keywords: тези доповідей