Розлади афективного спектру : навч. посіб. для лікарів-інтернів - Саржевський, Сергій Никодимович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник складений відповідно до "Освітньо-професійної програми вищої освіти". Посібник підготовлений згідно з матеріалами, розробленими викладацьким складом кафедри пихіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології Запорізького державного медичного університету, згідно робочої програми інтернатури спеціалізації «Психіатрія». Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах сучасної системи оцінки навчання. Матеріали навчального посібника є керівництвом для проведення лекційних та семінарських занять з афективних розладів з лікарями інтернами зі спеціалізації «Психіатрія» та лікарями інтернами загальної практики і розроблені вперше. З огляду на прогресивний розвиток сучасної психіатричної нозології, зміни вимог до фахівців, даний посібник з часом не повністю відповідатиме педагогічним і професійним потребам, тому він буде вдосконалюватися і доповнюватися.