Генетичний есенціалізм та його критика - Фіногенова, К. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою дослідження є критично проаналізувати ідею генетичного есенціалізму та показати її обмеження через сучасне наукове розуміння людини.
Keywords: тези доповідей