Периопераційні зміни стану здоров’я хворих з гострою кишковою непрохідністю пухлинного генезу - Кубрак, Михайло Анатолійович; Завгородній, Сергій Миколайович; Данилюк, Михайло Богданович; Бачурін, Андрій Вікторович; Котенко, Софья Сергіївна (My University, 2025)
Ціль роботи. Метою було провести поглиблений аналіз периопераційних змін у пацієнтів із ГКН пухлинного генезу, використовуючи шкалу CR-POSSUM, а також визначити клінічну ефективність комплексного індивідуалізованого підходу у порівнянні зі стандартними методами лікування.
Keywords: тези доповідей