Етичні аспекти комунікацій між пацієнтами та лікарями - Харін, Є. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи. Провести огляд етичних аспектів комунікацій між пацієнтами та лікарями.
Keywords: тези доповідей