Особливості хірургічного лікування хворих зі злоякісними захворюваннями товстої кишки, ускладненими перфорацією - Кубрак, Михайло Анатолійович; Гаврильченко, А. К. (My University, 2025)
Ціль роботи. Проаналізувати результати діагностики та лікування хворих із злоякісною патологією товстої кишки, ускладненою перфорацією, на периопераційному етапі.