Пропедевтика внутрішніх хвороб (за професійним спрямуванням): [зб. тестових завдань] - Михайловська, Наталія Сергіївна; Шершньова, Оксана Володимирівна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Збірник тестових завдань для підсумкового контролю знань студентів до практичних занять та самостійної роботи студентів ІІІ-ІV курсу складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Пропедевтика внутрішніх хвороб (за професійним спрямуванням)», cпеціальність «Фізична терапія, ерготерапія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами медичного факультету під час підготовки до практичних занять та підсумкового модульного контролю.