Ферум(ІІ)-2-(5-(феноксиметил)-4-феніл-1,2,4-триазол-3-ілтіо)ацетат, що виявляє актопротекторну активність - Кучерявий, Юрій Миколайович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Кучерявый, Ю. Н.; Каплаушенко, А. Г.; Kucheriavyi, Y. M.; Kaplaushenko, A. H. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Винахід стосується фармації, медицини та ветеринарії та може бути використаний у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу, які запобігають втомлюваності, стимулюють фізичну працездатність і коефіцієнт корисної дії без збільшення споживання кисню і теплопродукції.
Ferrum(ІІ)-2-(5-(phenoxymethyl)-4-phenyl-1,2,4- triazol-3-ylthio)acetate exhibiting actoprotector activity
Феррум(ІІ)-2-(5-(феноксиметил)-4-фенил-1,2,4-триазол-3-илтио)ацетат, проявляющий актопротекторную активность
Keywords: патенти; винахід