Українська мова. Науковий дискурс та його типологія: навч. посіб. для студентів-іноземних громадян III курсу спец. «Фармація, промислова фармація» - Гейченко, Катерина Іванівна; Абрамова, Інна Георгіївна; Лебеденко, Ірина Леонідівна (My University, 2021)
Навчальний посібник «Науковий дискурс та його типологія» для студентів-іноземних громадян ІІІ курсу спеціальності «Фармація». Він містить 6 тем для практичних занять, а також тексти для самостійної роботи.