Нанобіотехнологія як складова нанонауки та нанофармації - Полова, Ж. М.; Попович, В. П.; Глуховський, П. В. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Висвітлено актуальні питання наномедицини, зокрема використання біотехнологічних підходів до створення нанорозмірних об’єктів, призначених для діагностичного або терапевтичного впливу на організм людини. Освещены актуальные вопросы наномедицины, а именно использование биотехнологических подходов к созданию наноразмерных объектов, предназначенных для диагностического или терапевтического воздействия на организм человека. The article is devoted to the actual issues of nanomedicine, including the use of biotechnological approaches to the creation of nanoscale objects intended for diagnostic or therapeutic effects on the human body.
Keywords: нанобіотехнологія; наномедицина; наноструктури; нанобиотехнология; наноструктуры; nanobiotechnology; nanomedicine; nanostructures