Можливості лікувальної фізичної культури в відновленні пропріоцепції після аутопластики передньої хрестоподібної зв’язки - Головаха, Максим Леонідович; Чернишова, А. В. (Lviv : SPC “Sciconf.com.ua”, 2024)
Мета роботи. Розробити методику відновлення пропріоцепції та функції нижньої кінцівки після артроскопічного відновлення передньої хрестоподібної зв’язки.