Типові види залежної поведінки. Клініка, діагностика, лікування - Чулков, Олександр Миколайович; Григорян, Артур Зоренович; Сінча, Катерина Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчально-методичний посібник складений відповідно до «Освітньо-професійної програми вищої освіти». Посібник підготовлений згідно з матеріалами, розробленими викладатським складом кафедри психіатрії, психотерапії, загальної та медичної психології, наркології та сексології ЗДМУ. В ньому освітлені основні питання клініки розладів психічної діяльності з даного розділу практичної психіатрії та наркології, дані рекомендації що до ранньої їх діагностики і лікування, приведені типові тести та задачі для самоконтролю рівня підготовки.