Оториноларингологія : курс лекцій для студентів 4 курсу освітнь-кваліфікаційного рівня «Магістр» спец. 228 «Педіатрія» - Троян, Василь Іванович; Нікулін, Михайло Іванович; Костровський, Олександр Миколайович; Сінайко, Ірина Олександрівна; Путілін, Денис Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Курс лекцій присвячений актуальним питанням анатомії, фізіології, методів дослідження ЛОР-органів, етіопатогенеза, клініки та лікування захворювань верхніх дихальних шляхів, слухового і вестибулярного аналізаторів в дитячому віці. Розглянуті питання отогених та риногених ускладнень.
Keywords: Оториноларингологія