Перспективи розширення асортименту лікарських засобів на основі пантів - Хворост, О. П.; Рудник, Анна Михайлівна; Скребцова, К. С. (My University, 2025)
Мета. Проаналізувати асортимент лікарської сировини, лікарських засобів з пантів на фармацевтичному ринку України.
Keywords: тези доповідей