Догляд за хворими в практичні лікаря. Модуль 1 : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок-Б» студ. І курсу II мед. ф-ту спец 224 «Технології діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Горбачова, Світлана Василівна; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Запропонований практикум є джерелом необхідного навчального матеріалу для вивчення дисципліни «Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка» студентами першого курсу ІІ медичного факультету зі спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Практикум містить тематичний план практичних занять з модулю 1. Для кожного заняття вказана мета заняття, перелік теоретичних питань для підготовки. Зміст і об’єм практикума відповідає кількості годин, які відведені на вивчення модулю 1 (4,5 кредити/135 годин), змісту відповідних розділів робочої програми для студентів 1 курсу медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування» в умовах кредитно-модульної системи навчання. Практикум містить всю необхідну інформація щодо індивідуальної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання підсумкового модульного контролю з модулю 1.Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, модульного контролю та здачі ліцензійного іспиту «КРОК-Б».