Можливості використання додатка MICROSOFT TEAMS у системі професійної підготовки фахівців ЗВО - Нагорна, Наталія Олександрівна; Нагорний, Володимир Володимирович; Мурзіна, Олена Анатоліївна (ХОГО "Науковий центр дидактики менеджмент-освіти", 2022)
В сучасному освітньому процесі проблема інноваційних методів навчання залишається однією із актуальних у світовій педагогічній і науково-дослідній діяльності. Однак в умовах трансформаційних змін у закладах вищої освіти потребують постійного ретельного вивчення та науково-практичного обґрунтування питання кращого досвіду інноваційної освітньої діяльності, характеристики змісту інтерактивних форм навчання і специфіки їх використання.