Організація професійного самовдосконалення викладачів у напряму оптимізації процесу навчання іноземних студентів у вищих навчальних закладах України - Рагріна, Жанна Михайлівна; Гейченко, Катерина Іванівна (Харків: ХНАДУ, 2018)
Cучасні тенденції соціально-економічного розвитку, інтеграція українського суспільства до європейського простору зумовлюють створення спеціальних організаційно-педагогічних умов підготовки майбутніх фахівців у вищих навчальних закладах України, що передбачає переорієнтацію роботи викладачів з традиційної системи викладання до інноваційної. Саме тому сьогодні гостро відчувається необхідність удосконалення підготовки викладачів та збагачення їх досвідом роботи з сучасними методами навчання у вищій школі. Це дасть можливість швидко оновлювати тематичне наповнення, гнучко перебудовувати зміст навчального матеріалу з урахуванням рівнів підготовки студентів, їхніх професійних інтересів.