Етапи лабораторного дослідження : навч. посіб. для підготовки до практ. занять здобувачів ІІ-ІV курсів першого (бакалаврського) рівня за спец. «Технології медичної діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Горбачова, Світлана Василівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Запропонований навчальний посібник «Етапи лабораторного дослідження» є необхідним для вивчення клінічної лабораторної діагностики студентами-бакалаврами, спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Навчальний посібник містить матеріали які дають можливість самостійно опанувати теоретичні питання, розгляд яких передбачає виконання програми та створити підґрунтя до засвоєння практичних навиків під час занять. Для полегшення сприймання матеріалу, у посібник містить ілюстрації та схеми, що сприяє найбільш ефективному засвоєнню матеріалу.