Викладання клінічної фармації провізорам на факультеті післядипломної освіти з використанням можливостей дистанційної освіти - Білай, Іван Михайлович; Михайлюк, Євгеній Олегович (Харків : НФаУ, 2021)
Вищі навчальні заклади були вимушені переходити на дистанційну форму навчання контингенту через світову пандемію Covid-19 у 2020 р. При цьому велике значення мало збереження якості освітнього процесу, особливо у медичній та фармацевтичній галузі.
Keywords: тези доповідей