Роль електронних посібників у навчанні української мови іноземців - Васецька, Лариса Іванівна; Савченко, Лілія Андріївна; Vasetska, Larisa; Savchenko, Liliia (My University, 2020)
У статті досліджено питання доцільності застосування електронних посібників у процесі навчання української мови слухачів-іноземних громадян. Розкрито типову структуру та змістове наповнення електронного посібника з наукового стилю мовлення. Проаналізовано електронну модифікацію навчальної літератури та результативність її використання на заняттях з іноземної мови у вищому навчальному закладі. The article explores the expediency of using electronic manuals in the process of teaching the Ukrainian language to foreign students. The structure and content of the manual «Ukrainian Language. Scientific style of speech. Part I » by L. A. Savchenko and I. V. Molchanova. The transformation of electronic educational literature and the effectiveness of its use in language classes in higher education are analyzed.
The role of electronic manuals in the process of teaching Ukrainian to foreigners
Keywords: навчальні комп’ютерні програми; електронний посібник; навчальний процес; дидактика; computer training programs; an electronic guide; educational process; didactics