Використання інтерактивних технологій при вивченні внутрішніх хвороб як умова інтенсифікації освітнього процессу - Лашкул, Дмитро Андрійович; Lashkul, D. A. (My University, 2014)
У статті представлена інформація про можливість використання в процесі вивчення студентами дисципліни “Внутрішня медицина” інтерактивного методу - case-study. У програмі вивчення клінічних дисциплін для самостійної роботи студентам відводиться досить велика кількість часу і даний метод, як варіант контрольованої самостійної роботи, дозволяє застосувати теоретичні знання для вирішення ситуаційної задачі, освоєння практичних навичок. The article provides information on the use in the study of the subject “Internal Medicine” interactive method - case-study. In the program of study of clinical disciplines for self-study students takes a large amount of time and this method is optionally controlled independent work, allow you to apply theoretical knowledge.
Using interactive technologies in study of internal diseases as intensification of the educational process