Етика та естетика - Утюж, Ірина Геннадіївна; Спиця, Наталя Валеріївна; Мегрелішвілі, Марія Олексіївна (ЗДМУ, 2019)
Навчальний посібник містить тематичний план курсу, плани семінарських занять, список літератури і першоджерел, глосарій, список тем для підготовки контрольної роботи, перелік питань для підготовки до заліку з курсу «Етика та естетика».
Keywords: етика; естетика