Фармацевтична технологія : метод. рекомендації до проведення практ. занять фармацевтів-інтернів спец. 226 «Фармація, промислова фармація», спеціалізації 226.01 «Фармація», професійної кваліфікації «Фармацевт» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Фармацевтична технологія» для підготовки фармацевтів-інтернів спеціальність 226 «Фармація, промислова фармація» спеціалізації 226.01 «Фармація» професійної кваліфікації «Фармацевт» у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті розроблені відповідно до робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія».
Keywords: фармацевтична технологія; інтерни