Технології як невід’ємна складова тілесності людини - Ткачов, В. С. (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Удосконалення, посилення або аугментація – це імпульс, глибоко вкорінений у людській психіці та такий же давній, як і людська еволюція. Людина завжди шукала шляхи й засоби, щоб вилікувати свої недоліки і підвищити свої фізичні якості та розумові здібності.
Keywords: тези доповідей